<
In de wandelgangen
Spurs ziet in 'man van 50 miljoen' back-up
Dinsdag, 21 mei 2019 om 18:00

Na een jaar wisselt Jordan Ayew mogelijk weer van club. Southampton wil de aanvaller graag overnemen van Crystal Palace, waar zijn contract nog tot medio 2023 loopt. (Daily Mail)

Bij Leeds United is men ervan overtuigd dat Marcelo Bielsa nog een seizoen zal aanblijven als manager. Volgens eerdere berichten was de oefenmeester van plan the Lillywhites te verlaten als promotie naar de Premier League werd misgelopen. (Daily Telegraph)

Tottenham Hotspur heeft de pijlen gericht op Maximiliano Gómez. De Uruguayaanse spits, die bij Celta de Vigo een afkoopclausule van vijftig miljoen euro in zijn contract heeft, moet als back-up voor Harry Kane worden binnengehaald. (Daily Star)

Club Brugge dreigt Wesley Moraes komende zomer kwijt te gaan raken. Newcastle United en West Ham United hebben de Braziliaanse spits momenteel in het vizier. (Daily Mirror)

Na het mislopen van de promotie lijkt Leeds United Kalvin Phillips te gaan verliezen. Bournemouth heeft de pijlen gericht op de middenvelder van de club uit de Championship. (Daily Mirror)

Tijdens een sterke huurperiode bij Wigan Athletic heeft Reece James zich bij verschillende clubs in de kijker gespeeld. Chelsea wil deze belangstelling afwimpelen met een nieuwe en verbeterde verbintenis. (The Independent)

Poll
Zie jij Maximiliano Gómez naar Tottenham Hotspur vertrekken?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties