<
In de wandelgangen
Guardiola kan 113 miljoen euro gaan verdienen
Dinsdag, 21 mei 2019 om 21:00

De wegen van Tottenham Hotspur en Fernando Llorente gaan aan het einde van dit seizoen scheiden. The Spurs hebben de deadline gemist om zijn aflopende contract te verlengen en AC Milan, AS Roma, Olympique Marseille, Athletic Club en Valencia zijn geïnteresseerd. (Daily Mail)

Vitesse heeft Alexander Büttner een voorstel voor een driejarig contract gedaan. De linksback is hier vooralsnog echter niet op ingegaan en de onderhandelingen bevinden zich in een ‘impasse’. (Omroep Gelderland)

Manchester City wil ver gaan om de nog twee jaar doorlopende verbintenis van Josep Guardiola open te breken. De trainer kan een nieuw, vijfjarig contract ondertekenen en zal in die periode 113 miljoen euro gaan verdienen. (Daily Mail)

Indien Derby County erin slaagt om naar de Premier League te promoveren, gaat manager Frank Lampard een poging wagen bij een oude bekende. The Rams hopen dat Gary Cahill te kunnen strikken, die transfervrij is na zijn vertrek bij Chelsea. (Daily Star)

Met een bedrag van vijf miljoen euro hoopt Deportivo Alavés Jozo Simunovic naar Spanje te kunnen lokken. De Kroatische verdediger heeft bij Celtic nog een contract tot medio 2021. (Scottish Sun)

Arsenal heeft de afgelopen tijd met de entourage van Norberto Murara Neto gesproken. The Gunners staan op het punt om een bod uit te brengen op de Braziliaanse doelman van Valencia. (Daily Star)

Poll
Denk jij dat Josep Guardiola de komende vijf jaar bij Manchester City blijft?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties