Update: Younes Namli verlaat PEC Zwolle voor avontuur in Rusland
Woensdag, 22 mei 2019 om 13:16

Younes Namli verblijft momenteel in Rusland en lijkt op weg naar FK Krasnodar, zo meldt Voetbal International dinsdagavond. Voor de aanvallende middenvelder ligt een meerjarig contract klaar bij de club aan de rivier Koeban. Namens zijn managementbureau Forza Sports Group bevestigt Revien Kanhai dat er gesprekken gaande zijn.

"We zijn in gesprek. Maar dat zijn we met meerdere clubs. Het zou echter een prachtige stap zijn voor Younes", vertelt Kanhai. Hij noemt Krasnodar 'echt een grote club' en wijst op de huidige klassering in de Russische Premjer-Liga. Met nog een wedstrijd te gaan is Krasnodar minstens verzekerd van de derde plek, wat plaatsing voor de derde kwalificatieronde van de Champions League tot gevolg heeft.

Krasnodar kan nummer twee Lokomotiv Moskou nog voorbij en zou zich dan rechtstreeks plaatsen voor de groepsfase. "Dit zou een goed niveau zijn voor Younes om zich te kunnen laten zien. Maar eerst moet alles kloppen. Met name ook voor Younes", benadrukt Kanhai. Volgens Voetbal International hield zowel Ajax als Feyenoord de linkspoot ook nauwlettend in de gaten, maar lijkt Krasnodar aan het langste eind te trekken.

PEC Zwolle zal een transfersom overhouden aan het vertrek van de 24-jarige Deen. De betrokken partijen willen echter niet kwijt hoeveel geld er gemoeid is met de transfer. Namli kwam in de zomer van 2017 transfervrij over van sc Heerenveen en was vorig seizoen in 33 duels goed voor 4 doelpunten en 7 assists. PEC lijkt niet alleen Namli kwijt te raken: er is ook serieuze interesse voor Kingsley Ehizibue.

Update 13.16 uur - Younes Namli verlaat PEC Zwolle voor avontuur in Rusland
Younes Namli vervolgt zijn loopbaan inderdaad bij FK Krasnodar. De Russische club heeft woensdagmiddag via de officiële kanalen bekendgemaakt dat de vleugelaanvaller overkomt van PEC Zwolle. Namli heeft een vierjarig contract getekend bij zijn nieuwe werkgever.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Premier League
 
FK Krasnodar
 
Feyenoord
 
Ajax

Poll
Denk je dat Younes Namli gaat slagen in Rusland?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties