De Boer: 'Dan wordt hij daarna verkocht, dat is het niet waard voor Ajax'
Dinsdag, 21 mei 2019 om 23:02

Martin Ödegaard wordt al geruime tijd in verband gebracht met een overstap naar Ajax en de door Real Madrid aan Vitesse verhuurde Noor liet dinsdagavond tegen FC Groningen nogmaals zien waarom velen in hem de ideale opvolger van Hakim Ziyech zien. Ronald de Boer is er eveneens van overtuigd dat de spelmaker goed tot zijn recht zou komen in Amsterdam, al vraagt hij zich wel af wat er mogelijk is.

"Als je vanavond kijkt, is dat een abc’tje. Bij Real Madrid gaat hij niet spelen, dus wat is zijn volgende stap? Hij en Ajax moeten dat wel willen. Ik weet niet wat er voor een prijskaartje aan hangt", analyseert de oud-middenvelder bij FOX Sports. Real Madrid verhuurde Ödegaard eerder al aan sc Heerenveen en hij is nu ook op tijdelijke basis actief in Arnhem.

In de afgelopen weken werd er eveneens over een mogelijke huurdeal voor Ajax gerept, maar De Boer denkt niet dat dit de best mogelijke constructie is voor de Nederlands landskampioen: "Als je hem huurt en hij het heel goed doet bij Ajax, dan wordt hij daarna verkocht aan een club als Valencia. Ik denk niet dat dat het waard is."

Hedwiges Maduro denkt op zijn beurt dat Ödegaard beter in LaLiga kan gaan spelen als hij nog wil slagen bij de Koninklijke: "Dan zien de mensen in Spanje of hij het Spaanse niveau aan kan. De mensen bij Real Madrid nemen de Eredivisie niet echt serieus. Die kijken alleen de Champions League-wedstrijden."

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Vitesse
 
Real Madrid
 
Ajax
 
Martin Ă–degaard

Poll
Denk jij dat Martin Ödegaard volgend seizoen voor Ajax speelt?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties