<
In de wandelgangen
Contractverlenging kan 'Operatie Pogba' beïnvloeden
Woensdag, 22 mei 2019 om 00:30

De onderhandelingen tussen Roda JC Kerkrade en de beoogde nieuwe eigenaar Mikhail Ponomarev verlopen moeizaam. De club dreigt volgend seizoen minstens negen ton te kort te komen en moet daarom vrezen voor een faillissement. (De Limburger)

Liverpool is in gesprek met Max Kruse over een eventuele samenwerking. De aanvaller vertrekt deze zomer met een aflopend contract bij Werder Bremen en is daardoor transfervrij in te lijven. (Sport1)

Zinédine Zidane hoopt Paul Pogba deze zomer te kunnen verwelkomen, maar de Fransman krijgt mogelijk niet zijn zin. Toni Kroos verlengde maandag namelijk zijn contract bij Real Madrid, waardoor de Koninklijke niet van plan lijkt om alles op alles te zetten voor ‘Operatie Pogba’. (AS)

Tottenham Hotspur heeft de komst van Wilfried Zaha uit het hoofd gezet. Crystal Palace wil 113 miljoen euro ontvangen voor de aanvaller en the Spurs weigeren hieraan mee te werken. (London Evening Standard)

Napoli heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Timothy Castagne. De Belg lijkt Atalanta, net als ploeggenoot Josip Ilicic, aankomende zomer te verlaten voor i Partenopei. (Sky Italia)

Joe van der Sar keert terug naar VV Noordwijk. De zoon van Edwin van der Sar stond het afgelopen seizoen onder contract bij RKC Waalwijk, maar kwam daar niet tot een officieel debuut. (Omroep West)

Poll
Denk jij dat Paul Pogba volgend seizoen voor Real Madrid speelt?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties