<
In de wandelgangen
Matthijs de Ligt schept binnenkort duidelijkheid
Woensdag, 22 mei 2019 om 09:15

De Graafschap heeft Jurgen Streppel op de korrel als vervanger van Henk de Jong. De Superboeren gingen eerder voor de komst van Peter Hyballa, maar konden niet voldoen aan de financiële eisen van de Duitser. (Omroep Gelderland)

Stade de Reims heeft een bod van acht miljoen euro van Watford op Rémi Oudin afgewezen. De Fransen willen elf miljoen incasseren voor de aanvaller, die al wordt omschreven als 'de nieuwe Robin van Persie'. (The Sun)

Matthijs de Ligt wordt de laatste maanden met veel grootmachten in verband gebracht. De jonge verdediger van Ajax hakt in de komende dagen de knoop door aangaande een transfer. (Sport)

Ron Vlaar wil graag nog een seizoen door met AZ en ook de Alkmaarders willen de samenwerking verlengen. Binnenkort gaan verdediger en club om de tafel om een nieuw contract te bespreken. (De Telegraaf)

Internazionale hoopt de transfersom van Romelu Lukaku te kunnen halveren door Ivan Perisic in een eventuele deal te betrekken. Manchester United wenst 75 miljoen euro te ontvangen voor de Belg. (FCInterNews)

Manchester United weigert aan de salariseisen van David de Gea te voldoen. De kans dat de doelman, die nog tot medio 2020 vastligt, naar Paris Saint-Germain verkast, is zodoende toegenomen. (The Sun)

Poll
Verwacht jij dat Matthijs de Ligt komende zomer vertrekt naar Barcelona?
Ja
Nee
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties