Cristiano Ronaldo verbaast 'in het holst van de nacht' met berichtje
Woensdag, 22 mei 2019 om 12:16

Medhi Benatia verkaste afgelopen winter van Juventus naar Al Duhail. De verdediger heeft in Turijn zodoende een halfjaar samengespeeld met Cristiano Ronaldo, die afgelopen zomer overkwam van Real Madrid. De Marokkaans international vertelt in gesprek met Yahoo Sports dat hij nog nooit zo'n trainingsbeest als Ronaldo had gezien.

"Cristiano is uniek. Hij heeft zijn leven opgedragen aan het voetbal. Echt alles wat hij doet, staat in het teken om een zo goed mogelijke speler te worden én te blijven. Voetbal is topprioriteit. Ik ben nog nooit iemand tegengekomen zoals hij en ik denk niet dat er ooit iemand zal zijn zoals Cri", zegt de routinier, die stelt dat Ronaldo veel eist van zichzelf.

Meer: Ronaldo imiteert Zlatan: ‘Ik zoek de records niet op, ze zoeken mij op’ | Wat is het salaris van Paul Pogba en hoe groot is zijn vermogen?

"Ongelofelijk. Die intensiteit ook. Dit had ik nog nooit gezien. Een man met een missie", aldus Benatia, die zijn mening onderbouwt met een anekdote. "Het was eind december en we speelden bij Atalanta in Bergamo. Massimiliano Allegri had Ronaldo wat rust gegeven en hij speelde slechts twintig minuten. We stapten na de wedstrijd de bus in. Hij zat voorin, ik achterin."

"Opeens krijg ik een berichtje van Cri. 'Wat ik na de busreis ga doen?' De wedstrijd was afgelopen, het was donker buiten. 'Ik ga naar huis om bij mijn gezin te zijn. Waarom?', antwoordde ik. Hij stuurde terug: 'Ik ga naar de gymzaal. Wat cardio doen en spieren.' In het holst van de nacht is hij anderhalf uur lang gaan sporten. Daarom is Ronaldo nu eenmaal Ronaldo."

 
Meer video's
 
Serie A
 
Juventus
 
Cristiano Ronaldo
 
Massimiliano Allegri
 
Medhi Benatia

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties