'Maher stelt clubleiding van AZ teleur met mededeling over toekomst'
Woensdag, 22 mei 2019 om 13:05

Adam Maher gaat zijn aflopende contract bij AZ niet verlengen, zo weet het Algemeen Dagblad woensdagmiddag te melden. De 25-jarige middenvelder heeft volgens het dagblad aan de club laten weten dat hij komende zomer transfervrij op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. Dit besluit zorgt bij de clubleiding van AZ voor de nodige teleurstelling.

AZ zou de laatste tijd juist het gevoel hebben gehad dat er een goede kans was dat Maher zou kiezen voor een langer verblijf. De middenvelder keerde aan het begin van dit seizoen terug in Alkmaar, waar hij goed was voor 2 doelpunten en 5 assists in totaal 29 officiële wedstrijden. Met zijn sterke spel zou Maher zich in de kijker hebben gespeeld, want zijn naam werd reeds gelinkt aan Feyenoord en een stap naar het buitenland.

Meer: ‘Ik heb hem altijd een typische Ajax-speler gevonden en dat vind ik nog steeds’

De toekomst van de vijfvoudig international ligt dus in ieder geval niet bij AZ. Maher werd opgeleid in Alkmaar, waarna PSV in 2013 vijf miljoen euro neertelde. Een doorslaand succes werd zijn dienstverband in Eindhoven niet en na een huurperiode bij het Turkse Osmanlispor vertrok hij in januari 2018 definitief naar FC Twente. Met de Tukkers degradeerde Maher uit de Eredivisie, waarna hij terugkeerde bij AZ.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
AZ
 
Feyenoord
 
FC Twente
 
Adam Maher

Poll
Snap jij deze keuze van Adam Maher?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties