<
In de wandelgangen
Reiziger kan Ajax verlaten voor dienstverband in Engeland
Woensdag, 22 mei 2019 om 15:00

Niet alleen Barcelona heeft het gemunt op de bijna transfervrije Juan Mata. Ook Newcastle United heeft interesse in de middenvelder van Manchester United. (The Sun)

Alexis Sánchez aast nog altijd op een vertrek bij Manchester United. Het flinke salaris van de Chileense aanvaller kan een transfer nog steeds in de weg zitten. (The Sun)

Middlesbrough is na het vertrek van Tony Pulis op zoek naar een nieuwe manager. Michael Reiziger, in beeld om bij Ajax assistent van Erik ten Hag te worden, is in beeld bij Boro, evenals Jonathan Woodgate, Chris Hughton, Aitor Karanka, John Terry en Gabriel Batistuta. (Northern Echo)

James Rodriguez heeft de knoop doorgehakt. De middenvelder ziet onvoldoende perspectief en wil vertrekken bij Bayern München, dat een optie tot koop heeft op de huurling van Real Madrid. (Sky Deutschland)

Leif Davis verkast mogelijk naar de Premier League. De jonge vleugelverdediger van Leeds United staat in de belangstelling van Liverpool. (The Sun)

Naast AS Roma aast ook Juventus op Maurizio Sarri. De manager van Chelsea moet Massimiliano Allegri, die na dit seizoen vertrekt, opvolgen in Turijn. (Sky Italia)

Poll
Zou jij Middlesbrough een goede stap vinden voor Michael Reiziger?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties