<
In de wandelgangen
Ronaldo hoopt landgenoot te kunnen huren van Real
Woensdag, 22 mei 2019 om 18:00

Manchester United heeft contact gelegd met Fluminense. De Engelse club loert op spits Pedro, die eerder in verband werd gebracht met Real Madrid. (Globo Esporte)

Wolverhampton Wanderers en West Ham United loeren op Victor Camarasa. De middenvelder werd afgelopen seizoen door Real Betis verhuurd aan Cardiff City. (Diverse Engelse media)

Ronaldo Luís Nazário de Lima heeft contact opgenomen met zijn oude club Real Madrid. De eigenaar van Real Valladolid hoopt Vinícius Júnior volgend seizoen te kunnen huren van de Koninklijke. (Mundo Deportivo)

Arsenal denkt aan Markus Schubert. De jonge doelman van Dynamo Dresden kan transfervrij overkomen en de opvolger worden van Petr Cech, die na dit seizoen stopt. (BILD)

Sebastiano Esposito verkast wellicht naar Engeland. Liverpool en Manchester City zien in de jonge aanvaller van Internazionale een groeibriljant en willen hem graag strikken. (Diverse Engelse media)

Bij AC Milan gaat een wisseling van de wacht plaatsvinden in de technische leiding. I Rossoneri hebben een akkoord bereikt met Luis Campos, die overkomt van Lille OSC en de opvolger van Leonardo wordt. (La Gazzetta dello Sport)

Poll
Denk jij dat Real Madrid bereid is om Vinícius Júnior deze zomer te verhuren?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties