<
In de wandelgangen
Arsenal en Bayern vrezen terugkoopoptie Real Madrid
Woensdag, 22 mei 2019 om 21:15

Manchester United wil Paul Pogba graag behouden. De club wil de middenvelder het aanvoerderschap aanbieden om hem te verleiden tot een langer verblijf. (ESPN)

Leicester City gaat mogelijk een slag slaan bij Luton Town. The Foxes hebben het voorzien op de vleugelverdediger James Justin, die nog tot de zomer van 2020 onder contract staat. (Daily Mail)

Na Paris Saint-Germain en Bayern München is ook Arsenal geïnteresseerd in Mario Hermoso. De verdediger heeft bij Espanyol een afkoopclausule van veertig miljoen euro in zijn contract, al heeft Real Madrid een terugkoopoptie. (Sport)

Manchester United is dicht bij de komst van Daniel James. In de komende dagen wordt een transfer van de buitenspeler van Swansea City naar Old Trafford beklonken. (Diverse Engelse media)

In navolging van Toni Kroos gaat ook Nacho Fernandez zijn contract bij Real Madrid verlengen. De verdediger ligt momenteel nog vast tot medio 2020, maar gaat daar twee jaar aan toevoegen. (AS)

Bayern München en Everton hebben een principe-akkoord bereikt over Henry Onyekuru. Belangstelling uit Spanje en Engeland kan de transfer van de aanvaller, afgelopen seizoen verhuurd aan Galatasaray, naar Duitsland nog dwarsbomen. (ESPN)

Poll
Denk jij dat Mario Hermoso goed genoeg is voor Bayern München?
Ja
Nee
Ik weet het niet
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties