<
In de wandelgangen
Vraagprijs voor Jetro Willems is bekend
Donderdag, 23 mei 2019 om 15:00

Burnley wil diep in de buidel tasten voor Craig Dawson. Manager Sean Dyche ziet de verdediger van West Bromwich Albion voor zeventien miljoen euro graag komen. (Diverse Engelse media)

Niet alleen Leicester City heeft het gemunt op James Justin. De vleugelverdediger van Luton Town staat ook op het lijstje van Aston Villa en Stoke City. (Diverse Engelse media)

Als er een bedrag van tien miljoen euro op tafel komt, mag Jetro Willems vertrekken bij Eintracht Frankfurt. AS Roma is een van de clubs die de vleugelverdediger graag wil overnemen van de Duitse club. (La Gazzetta dello Sport)

Gareth Bale gaat niet verkassen naar Liverpool. De grootmacht heeft geen belangstelling voor de aanvaller, die op weg lijkt naar de uitgang bij Real Madrid. (Liverpool Echo)

John Terry gaat mogelijk zijn eerste klus als hoofdtrainer aan. De assistent-trainer van Aston Villa is in gesprek met Middlesbrough over een dienstverband als manager. (Diverse Engelse media)

Manchester City is dicht bij de komst van João Cancelo. Juventus verlangt ongeveer zestig miljoen euro voor de vleugelverdediger uit Portugal. (Record)

Poll
Zie jij Jetro Willems naar AS Roma verkassen?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties