City reageert stellig op 'totale onzin': 'Het is allemaal een leugen'
Donderdag, 23 mei 2019 om 16:02

Manchester City ontkent in alle toonaarden dat Josep Guardiola vanaf volgend seizoen de trainer van Juventus wordt. Alberto Galassi, lid van de raad van bestuur van the Citizens, doet de geruchten over Guardiola af als ‘totale onzin’. "Pep is onze coach en hij blijft bij ons", aldus het bestuurslid van City tegenover Sky Italia.

Diverse Italiaanse media berichtten over een overgang van Guardiola naar Juventus, waar hij de vertrokken Massimiliano Allegri zou gaan opvolgen. "Maar Pep heeft al gezegd dat het niet waar is. Hij snapt niet dat hij niet wordt geloofd. Het is allemaal een leugen", vertelt Galassi, die stelt dat La Vecchia Signora geen contact met City heeft opgenomen.

Meer: ‘Manchester City komt in actie en heeft goed nieuws voor Josep Guardiola’ | ‘Van Bronckhorst staat voor eerste trainersklus binnen City Football Group’

"De geruchten zijn nergens op gebaseerd", stelt de Italiaanse bestuurder. "Het eerste wat een serieuze club zou doen, is contact opnemen met de andere partij. Dat is niet gebeurd. Het is onmogelijk dat Manchester City niets weet van zijn zogenaamd aanstaande presentatie bij Juventus, zeker als die al over een paar dagen is."

Galassi werd onlangs gezien met Pavel Nedved, sportief directeur bij Juventus, en voedde daarmee de geruchten over Guardiola. "Het klopt dat we gesproken hebben. We kennen elkaar al heel lang en hebben een leuk gesprek gehad. Maar dat ging niet over onze trainer. Het spijt me voor de supporters van Juventus, maar ze zullen op zoek moeten naar een andere coach", besluit Galassi.

 
Meer video's
 
Manchester City
 
Juventus
 
Josep Guardiola

Poll
Zie jij Josep Guardiola voorlopig bij Manchester City blijven?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties