<
In de wandelgangen
Valverde wil oude bekende oppikken bij Tottenham
Donderdag, 23 mei 2019 om 18:00

Jakub Ojrzynski verkast waarschijnlijk naar Liverpool. De Engelse grootmacht gaat ongeveer twee ton betalen aan Legia Warschau in ruil voor de jonge doelman. (Liverpool Echo)

Christian Benteke vervolgt zijn loopbaan wellicht in China. Shandong Luneng wil de aanvaller overnemen van Crystal Palace, waar zijn contract nog een jaar doorloopt. (The Times)

Ernesto Valverde wil Fernando Llorente naar Barcelona halen. De aanvaller kan Tottenham Hotspur transfervrij verlaten en kent de Barça-trainer nog van hun gezamenlijk tijd bij Athletic Club. (El Mundo Deportivo)

AS Roma wil Javier Pastore verkopen. De Argentijnse aanvaller komt nauwelijks aan spelen toe en druk met zijn jaarsalaris van 3,5 miljoen euro zwaar op de begroting. (Diverse Italiaanse media)

Werder Bremen speelt in op het naderende vertrek van Max Kruse en wil Michael Gregoritsch overnemen van FC Augsburg. De international van Oostenrijk heeft een transferwaarde van om en nabij de vijftien miljoen euro. (Kicker)

Eljif Elmas heeft zich in de kijker van Napoli gespeeld. De middenvelder van Fenerbahçe wordt ook intensief gevolgd door Fiorentina en Lazio. (Sky Italia)

Poll
Zou jij Fernando Llorente een goede aanwinst vinden voor Barcelona?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties