'Watford wil Ajax na komst Richarlison opnieuw dwarszitten'
Donderdag, 23 mei 2019 om 18:12

Ajax ondervindt concurrentie in de strijd om de handtekening van Cristian Pavón. TyC Sports en El Liberal melden donderdag dat Watford bij Boca Juniors een bod heeft uitgebracht op de 23-jarige vleugelaanvaller. De Argentijnse buitenspeler wordt ook al enige tijd in verband gebracht met Ajax en volgens Doble Amarilla heeft de Amsterdamse club reeds een bod van zestien miljoen euro neergelegd bij de topclub uit Buenos Aires.

Voor Ajax is het niet de eerste keer dat Watford zich meldt voor dezelfde speler. Twee jaar geleden wonnen the Hornets het gevecht om Richarlison, die al op weg leek naar de Johan Cruijff ArenA maar uiteindelijk toch koos voor het avontuur in de Premier League. De Braziliaanse aanvaller werd door Watford een jaar later voor veertig miljoen euro verkocht aan Everton.

Pavón is multifunctioneel en kan op elke positie in de aanval uit de voeten. De Boca-speler werd vorig jaar zomer opgenomen in de WK-selectie van Argentinië. Een jaar later hangt de vlag er echter heel anders bij, want bondscoach Lionel Scaloni heeft de door Ajax begeerde vleugelspits niet opgenomen in de selectie voor de Copa América van deze zomer, mede door de vele blessures van afgelopen seizoen.

 
Meer video's
 
Premier League
 
Watford
 
Ajax
 
Boca Juniors
 
Cristian Pavón

Poll
Denk jij dat Cristian Pavón volgend seizoen voor Ajax speelt?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties