<
In de wandelgangen
Bayern verwacht 70 tot 100 miljoen te moeten betalen
Donderdag, 23 mei 2019 om 21:00

Tottenham Hotspur denkt aan een bod op Marco Asensio, maar de clausule in zijn contract vormt mogelijk een struikelblok. Real Madrid neemt niet met minder dan die 700 miljoen euro genoegen voor de middenvelder. (El Chiringuito)

Manchester City heeft Fabian Delph op de transferlijst geplaatst. Geïnteresseerde clubs kunnen de middenvelder voor een bedrag van tussen de vijftien en twintig miljoen euro ophalen. (The Sun)

Bayern München verwacht dat Leroy Sané voor een bedrag dat tussen de zeventig en honderd miljoen euro ligt los is te weken bij Manchester City. De eventuele komst van de aanvaller was donderdag groot nieuws in de kleedkamer van der Rekordmeister. (SPORT1)

Rodri staat daarnaast ook in de nadrukkelijke belangstelling van Bayern München. Technisch directeur Hasan Salihamidzic was onlangs aanwezig bij een duel van Atlético Madrid om de middenvelder te bekijken. (BILD)

Arsenal denkt aan een bod op Ryan Fraser. Bournemouth laat de middenvelder echter niet zomaar gaan en vraagt minstens 35 miljoen euro bij een eventuele transfer. (Diverse Engelse media)

Victor Moses kan een vierjarig contract tekenen bij Internazionale. De aanvaller van Chelsea werkte in het verleden samen met Antonio Conte, de beoogde opvolger van Luciano Spalletti in Milaan. (FCInterNews)

Poll
Vind jij dat Manchester City meer dan honderd miljoen euro moet vragen voor Leroy Sané?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties