<
In de wandelgangen
Olympique Lyon dreigt Ajax en PSV af te troeven
Maandag, 10 juni 2019 om 21:15

AS Monaco heeft geen interesse om Georges-Kévin N'Koudou definitief over te nemen van Tottenham Hotspur. De Monegasken huurden de vleugelspits het afgelopen halfjaar van the Spurs, maar die periode liep uit op een teleurstelling voor de Fransman. (France Football)

Barcelona heeft betere papieren om Antoine Griezmann in te lijven dan Paris Saint-Germain. De aanvaller gaat Atlético Madrid deze zomer verlaten en heeft zijn voorkeur voor de Catalanen uitgesproken. (Le Parisien)

Na Ajax en PSV heeft ook Olympique Lyon belangstelling voor Diego Palacios. De Fransen ziet in de linksback van Willem II de ideale opvolger voor Ferland Mendy, die vrijwel zeker naar Real Madrid verkast. (Ecuagol)

Juventus heeft een constructie bedacht om Merih Demiral over te kunnen nemen van Sassuolo. La Vecchia Signora wil Hamed Traorè losweken bij Empoli en hem als onderdeel van de transfer van Demiral direct uitlenen aan Sassuola. (Diverse Italiaanse media)

Rangers is dichtbij het verlengen van de huurovereenkomst van Liverpool-aanvaller Ryan Kent. De nummer twee van Schotland hoopt ook Harry Wilson een seizoen te mogen lenen van the Reds. (Daily Mail)

Sevilla wil Arsenal aftroeven als het gaat om het bemachtigen van de handtekening van Joan Jordán. De Andalusiërs hebben een bod van tien miljoen euro neergelegd bij zijn werkgever Eibar, dat anderhalf keer zoveel verlangt. (AS)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties