<
In de wandelgangen
Manchester United rondt transfer van 70 miljoen af
Dinsdag, 11 juni 2019 om 15:00

Aston Villa hoopt met Jack Butland op doel de Premier League in te kunnen gaan. De promovendus bereidt een bod van 22,5 miljoen euro voor op de doelman van Stoke City. (The Sun)

Radja Nainggolan en Ivan Perisic vertrekken deze zomer mogelijk bij Internazionale. Arsenal en Tottenham Hotspur hebben al interesse getoond in laatstgenoemde. (Sky Italia)

Manchester United en Sporting Portugal zijn tot een vergelijk over Bruno Fernandes gekomen. De Engelsen maken zeventig miljoen euro over naar Lissabon voor de middenvelder annex Portugees international. (The Sun)

Elif Elmas kan Fenerbahçe deze zomer verlaten voor een nieuw avontuur. Napoli, Internazionale, Atlético Madrid en Borussia Dortmund hebben contact opgenomen met de Macedonische middenvelder. (Sky Italia)

Newcastle United is bereid om ver te gaan om de komst van Jean-Philippe Mateta mogelijk te maken. The Magpies hebben een bod van 39 miljoen euro op de spits neergelegd bij FSV Mainz 05. (L’Équipe)

Cristian Romero speelt ook volgend seizoen bij Genoa. Juventus gaat de centrale verdediger voor dertig miljoen euro overnemen, maar stalt hem nog een jaar op huurbasis bij Il Grifone. (Goal)

Poll
Zou jij Bruno Fernandes een goede aanwinst vinden voor Manchester United?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties