<
In de wandelgangen
Ivan Rakitic krijgt bericht uit Manchester
Woensdag, 12 juni 2019 om 09:00

Milan Badelj mag Lazio ondanks een doorlopend contract verlaten. Paulo Sousa, die de middenvelder kent van hun gezamenlijke periode bij Fiorentina, haalt de Kroaat wellicht naar Girondins Bordeaux. (Diverse Italiaanse media)

André Schürrle vervolgt zijn loopbaan wellicht bij Lazio, dat interesse heeft in de bij Borussia Dortmund overbodig geraakte middenvelder. De Duitser speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij Fulham. (BILD)

Manchester United heeft contact gezocht met de entourage van Ivan Rakitic. De situatie rondom de middenvelder van Barcelona wordt ook in de gaten gehouden door Internazionale. (Sport)

Real Madrid heeft bij Napoli geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Fabian Ruíz. I Partenopei hebben echter meteen laten weten dat de middenvelder niet te koop is. (El Chiringuito)

Atalanta is een van de gegadigden voor Lucas Silva, die door Real Madrid wordt verhuurd aan Cruzeiro. De middenvelder kan echter ook naar het eveneens geïnteresseerde Grêmio. (UOL Esporte)

Alex Oxlade-Chamberlain staat op het punt om zijn contract bij Liverpool te gaan verlengen. De Engelsman ligt nog drie jaar vast op Anfield en gaat een nieuwe, tot 2023 doorlopende, verbintenis ondertekenen. (Daily Mail)

Poll
Denk jij dat Ivan Rakitic volgend seizoen nog voor Barcelona speelt?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties