Update: Eindhovens Dagblad verwacht spoedig witte rook omtrent Romero
Zondag, 16 juni 2019 om 23:37

PSV betaalde Vélez Sarsfield anderhalf jaar geleden ruim tien miljoen euro voor Maximiliano Romero, maar de twintigjarige spits is er nog niet in geslaagd om een onuitwisbare indruk achter te laten in de hoofdmacht van de Eindhovenaren. Mede vanwege blessureleed kwam hij tot slechts twee optredens namens het eerste van PSV en daar lijkt het voorlopig ook bij te blijven.

Na eerdere berichten over een tijdelijke terugkeer van Romero naar Vélez weet het plaatselijke Vélez Y Su Mundo donderdagochtend vroeg te bevestigen dat de aanvaller inderdaad voor een rentree op het oude nest staat. Romero zou zelf zijn zinnen hebben gezet op een nieuw dienstverband bij El Fortín en PSV heeft naar verluidt een principeakkoord bereikt met zijn oude werkgever over een dienstverband op huurbasis van een jaar.

De laatste details wat betreft een contract voor Romero zouden nog wel gladgestreken moeten worden, maar de verwachting is dat dit geen problemen op gaat leveren. Trainer Gabriel Heinze, oud-speler van onder meer Paris Saint-Germain, Manchester United en Real Madrid, wilde Romero er graag in de voorbereiding op het nieuwe seizoen al bij hebben en lijkt dus zijn zin te krijgen.

Voor Romero betekent de terugkeer naar de club waar hij eerder veertig wedstrijden in de hoofdmacht speelde de kans om zijn loopbaan weer uit het slop te trekken. Bij PSV had hij in het afgelopen seizoen concurrentie van spelers als onder meer Luuk de Jong en Donyell Malen, terwijl de aan sc Heerenveen verhuurde Sam Lammers ook weer terugkeert naar Eindhoven.

Update 16 juni 23.37 uur - Eindhovens Dagblad verwacht spoedig witte rook omtrent Romero
In navolging van Argentijnse media meldt ook het Eindhovens Dagblad dat Maximiliano Romero op huurbasis terugkeert bij Vélez Sarsfield. De twintigjarige spits wordt voor een seizoen gestald bij zijn oude club, zonder optie tot koop. De krant meldt dat technisch manager John de Jong van PSV de deal op korte termijn probeert af te ronden. 'Binnen afzienbare termijn' wordt witte rook van de betrokken clubs verwacht.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
PSV
 
Velez Sarsfield
 
Maximiliano Romero
 
Sam Lammers

Poll
Denk jij dat het een goede zaak is dat PSV Maximiliano Romero op huurbasis laat vertrekken?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties