<
In de wandelgangen
United zwaait aankoop van 50 miljoen na een jaar uit
Zaterdag, 15 juni 2019 om 21:00

Edu zal binnenkort benoemd worden tot de nieuwe technisch directeur van Arsenal. De Braziliaan speelde in het verleden als voetballer al jarenlang voor de Londense club. (Daily Mirror)

West Ham United lijkt naast de komst van Aleksandar Mitrovic te grijpen. De Servische aanvaller, afgelopen seizoen met Fulham gedegradeerd uit de Premier League, is namelijk hard op weg naar Real Betis. (Daily Mirror)

Het dienstverband van Fred bij Manchester United blijft mogelijk beperkt tot slechts één seizoen. AS Roma wil de Braziliaanse middenvelder graag uit zijn sportieve lijden op Old Trafford verlossen. (The Sun)

Aston Villa zal flink in de buidel moeten tasten voor de komst van Kalvin Phillips. De middenvelder mag namelijk niet voor minder dan zestien miljoen euro vertrekken bij Leeds United. (Daily Mirror)

Arsenal gaat zich bij Saint-Étienne melden als Laurent Koscielny aankomende zomer vertrekt. De Londenaren zijn van plan om een bod van ongeveer dertig miljoen euro uit te brengen op William Saliba. (Daily Star)

Internazionale gaat Arsenal aftroeven in de strijd om de handtekening van Valentino Lazaro. De Italianen lijken met een bod van achttien miljoen euro op de creatieveling van Hertha BSC beet te hebben. (Daily Record)

Poll
Denk jij dat Fred in de zomer bij Manchester United vertrekt?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties