<
In de wandelgangen
Jasper Cillessen vertrekt bij Barcelona in ruildeal
Maandag, 17 juni 2019 om 15:00

Arsenal is niet de enige club die Alexis Claude-Maurice naar de Premier League wil halen. Ook Newcastle United en West Ham United hebben belangstelling voor de buitenspeler van FC Lorient. (Daily Star)

Internazionale heeft zich gemeld met een bod van 36 miljoen euro en 14 miljoen aan eventuele bonussen voor Nicolò Barella. Cagliari ziet echter liever een vast bedrag van vijftig miljoen euro tegemoet. (Sky Italia)

Barcelona en Valencia onderhandelen momenteel over een transfer van Jasper Cillessen. Los Che zijn bereid om de huidige doelman Neto de omgekeerde weg te laten bewandelen, waardoor hij reservekeeper wordt bij Barça. (RAC1)

De transfervrije Filipe Luís hoeft niet bang te zijn dat hij zonder werk komt te zitten. Barcelona wikt en weegt zijn komst nog, terwijl de belangstelling van Flamengo en Olympique Lyon iets concreter is. (L'Équipe)

Na één seizoen is AC Milan bereid om afscheid te nemen van Samu Castillejo. Sevilla en Valencia zijn voorlopig de belangrijkste gegadigden in de strijd om de Spaanse buitenspeler, die minimaal 25 miljoen euro moet opbrengen. (Marca)

Ondanks dat de afkoopclausule van Maurizio Sarri bij Juventus zes miljoen euro bedroeg, heeft Juventus aanzienlijk minder betaald. La Vecchia Signora maakt een miljoen over naar Londen voor de oefenmeester. (Tuttosport)

Poll
Zie jij Jasper Cillessen naar Valencia vertrekken?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties