'Imponerende Gudelj kan aan de slag in Premier League, LaLiga en Süper Lig'
Maandag, 17 juni 2019 om 15:16

Nemanja Gudelj speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij Sporting Portugal en de middenvelder, die officieel nog onder contract staat bij Guangzhou Evergrande, heeft indruk gemaakt in Lissabon. O Jogo meldt maandag namelijk dat de ex-speler van NAC Breda, AZ en Ajax zich in de kijker heeft gespeeld bij een viertal clubs.

De Portugese sportkrant bericht dat Real Betis, Newcastle United en de Turkse topclubs Fenerbahçe en Galatasaray Gudelj nadrukkelijk op de radar hebben staan. Sporting zou Gudelj bovendien graag nog een keer willen huren van zijn Chinese werkgever, maar de kans lijkt klein dat de 27-jarige middenvelder na de zomer nog in de Liga NOS actief zal zijn.

Het salaris dat Gudelj opstrijkt bij Guangzhou zou nog wel voor problemen kunnen zorgen. De Servisch international verdient momenteel vijf miljoen euro op jaarbasis en het is nog niet duidelijk of de geïnteresseerde clubs bereid zijn om dit te evenaren. Het contract van de middenvelder loopt echter wel aan het einde van dit kalenderjaar af, waardoor hij mogelijk eerder geneigd zal zijn om water bij de wijn te doen.

 
Meer video's
 
Liga NOS
 
Sporting Portugal
 
Fenerbahçe
 
Galatasaray
 
Newcastle United

Poll
Wat lijkt jou de beste keuze voor Nemanja Gudelj?
Newcastle United
Real Betis
Fenerbahçe
Galatasaray
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties