<
In de wandelgangen
Real Madrid gaat speler verkopen voor 20 miljoen euro
Dinsdag, 18 juni 2019 om 00:30

Sevilla vangt voorlopig bot bij Lazio inzake Luis Alberto. De Italiaanse club wil de aanvallende middenvelder nog niet zien vertrekken zolang er nog geen duidelijkheid is over de toekomst van Sergej Milinkovic-Savic. (Corriere della Sera)

Verschillende clubs uit de Premier League hebben het voorzien op Andrea Conti. AC Milan heeft echter medegedeeld dat de rechtsback gewoon actief blijft bij de club uit de Serie A. (La Gazzetta dello Sport)

Benfica gaat een slag slaan bij Real Madrid. De topclub uit Portugal gaat de Koninklijke twintig miljoen euro overmaken voor de komst van aanvaller Raúl de Tomás. (Marca)

Arsenal staat op het punt zich te versterken met Gabriel Martinelli. De pas achttienjarige aanvaller uit Brazilië moet voor ongeveer zeven miljoen euro de overstap van Ituano maken. (Globo Esporte)

Burnley gaat werk maken van de komst van de gewilde spits Neal Maupay. De Premier League-club gaat een bod van circa zeventien miljoen euro neerleggen bij Brentford. (Daily Mail)

Burak Yilmaz heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar de Serie A. De Turkse aanvaller zinspeelt op een avontuur bij Lecce, dat dinsdag met Besiktas zal praten over een transfer. (Sky Italia)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties