<
In de wandelgangen
Grot staat voor gevoelige terugkeer in Nederland
Dinsdag, 18 juni 2019 om 09:00

Na een huurperiode bij Fiorentina blijft Luis Muriel definitief actief in de Serie A. Atalanta staat op het punt om de Colombiaanse spits voor een bedrag van vijftien miljoen euro over te nemen van Sevilla. (Cadena COPE)

Francesco Totti maakte maandag zijn vertrek bij AS Roma wereldkundig, maar hij kan in de voetbalwereld actief blijven. Zowel Fiorentina als Sampdoria heeft een bestuursfunctie in gedachten voor de oud-aanvaller. (Sky Italia)

Leeds United is van plan om Jay-Roy Grot andermaal op huurbasis te laten vertrekken. Na een tijdelijk dienstverband bij VVV-Venlo heeft Vitesse nu de beste papieren voor de ex-spits van NEC, al is Hearts ook geïnteresseerd. (Yorkshire Evening Post)

Fiorentina heeft een bod van twintig miljoen euro van AC Milan op Jordan Veretout van tafel geveegd. La Viola wenst minimaal 25 miljoen over te houden aan de middenvelder, die tevens gevolgd wordt door Napoli en AS Roma. (Sportitalia)

Maurizio Sarri heeft zijn eerste twee versterkingen bij Juventus op het oog. La Vecchia Signora moet zich op korte termijn gaan versterken met Marquinhos van Paris Saint-Germain en Mauro Icardi van Internazionale. (Sportitalia)

Als Tottenham Hotspur Tanguy Ndombele wil losweken bij Olympique Lyon, moet er een bedrag van zeventig miljoen euro op tafel komen. The Spurs zijn bereid om aan de eisen van de Franse club te voldoen. (Sky Sports)

Poll
Denk jij dat Mauro Icardi naar Juventus zal gaan?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties