<
In de wandelgangen
Wanhopig United biedt Pogba bizar salaris
Dinsdag, 18 juni 2019 om 11:45

PSV krijgt de nodige concurrentie in de strijd om Lyanco Vojnovic. AS Roma, Napoli, SPAL, Bologna en Genoa hebben de Braziliaanse verdediger op de korrel, al is Torino niet van plan om mee te werken aan een vertrek. (Goal)

AS Roma is de laatste club die zich heeft gemengd in de strijd om Nicolò Barella. De middenvelder van Cagliari heeft echter zijn zinnen gezet op een overstap naar Internzionale, dat zijn aanbod nog wel moet verhogen. (Sky Italia)

In een wanhopige poging om Paul Pogba te behouden biedt Manchester United de Frans international een sterk verbeterd contract aan. De middenvelder kan 560.000 euro per week gaan verdienen, terwijl hij momenteel wekelijks circa 325.000 euro opstrijkt. (Daily Mail)

Pogba heeft aangegeven weg te willen bij Manchester United. De club is alleen bereid mee te werken aan een transfer wanneer het een bod ontvangt dat het aankoopbedrag van de speler van 105 miljoen euro ver overstijgt. (Daily Mail)

Crystal Palace heeft bod van Manchester United op Aaron Wan-Bissaka geweigerd. The Red Devils hadden een bedrag van 39 miljoen euro over voor de verdediger, dat door bonussen met 17 miljoen kon oplopen. (Sky Sports)

Southampton moet vrezen voor het vertrek van Matt Targett. Arsenal en Liverpool zien in het jeugdproduct van the Saints een perfecte versterking voor de linksbackpositie. (teamTALK)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties