<
In de wandelgangen
Droomsalaris lonkt voor Benitez in China
Dinsdag, 18 juni 2019 om 18:00

Derby County houdt rekening met het vertrek van manager Frank Lampard naar Chelsea. Aston Villa-assistent John Terry is topkanidaat om zijn voormalig ploeggenoot op te volgen bij de club uit de Championship. (Daily Mail)

Leicester City houdt vast aan een vraagprijs van honderd miljoen euro voor Harry Maguire. Om de prijs te drukken biedt Manchester United Andreas Pereira aan the Foxes aan. (Daily Mirror)

Rafael Benitez kan zijn loopbaan als trainer voortzetten in China. Dalian Yifang biedt de manager van Newcastle United een jaarsalaris van ongeveer 13,5 miljoen euro, waarmee hij de best verdienende trainer uit de Chinese Super League kan worden. (The Times)

Genoa hoopt zich te versterken met Pedro de la Vega. Lanús hoopt tien miljoen euro te ontvangen voor de Argentijns jeugdinternational, die zijn brood verdient als linksbuiten. (TyCSports)

James Rodriguez vervolgt zijn loopbaan op huurbasis bij Napoli. De Italianen betalen een huursom van tien miljoen euro en krijgen de optie om hem daarna definitief over te nemen voor een bedrag van tussen de dertig en veertig miljoen euro. (ESPN)

FC Groningen heeft zich bij FC Emmen gemeld voor Glenn Bijl. De verdediger, met een verleden in de jeugd bij de Trots van het Noorden, heeft een doorlopend contract tot medio 2021. (RTV Drenthe)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties