<
In de wandelgangen
Bestemming Neymar lijkt bekend na huizenjacht
Woensdag, 19 juni 2019 om 09:00

Lazio is niet van plan de koopoptie in de huurovereenkomst met Rômulo te lichten. De verdediger annex middenvelder keert daarom terug naar Genoa, waar de Braziliaan zijn laatste contractjaar ingaat. (Corriere dello Sport)

Real Madrid wil ver gaan om Christian Eriksen over te nemen van Tottenham Hotspur. De Spaanse grootmacht biedt vijftig miljoen euro plus Dani Ceballos in ruil voor de Deense middenvelder. (The Sun)

Neymar lijkt op weg naar Barcelona. De aanvaller, die mag vertrekken bij Paris Saint-Germain, is al op zoek naar een huis in Barcelona en heeft momenteel contact met de eigenaar van zijn oude woning. (TV Gol)

Lecce krijgt slecht nieuws van Besiktas. De Turkse topclub staat in principe open voor een vertrek van Burak Yilmaz, maar laat de aanvaller niet transfervrij de deur uitlopen. (Sky Italia)

Olympique Lyon heeft zich gemeld bij Sampdoria. De Franse club heeft een bod uitgebracht in een poging verdediger Joachim Andersen in te lijven. (Sky Italia)

Eintracht Frankfurt gaat zakendoen met Borussia Dortmund. Eerstgenoemde Duitse club gaat vijf miljoen euro betalen om middenvelder Sebastian Rode definitief binnen te hengelen. (BILD)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties