'Einde loopbaan dreigt voor Arjen Robben door aanhoudende blessures'
Woensdag, 19 juni 2019 om 10:24

Het is afwachten of Arjen Robben nog als prof op het voetbalveld zal staan. BILD meldt woensdagochtend dat de voormalig aanvaller van Bayern München nog altijd fysieke problemen kent. Door de blessuregevoeligheid overweegt de oud-international om afscheid te nemen van het profvoetbal.

Robben heeft aan geïnteresseerde clubs geen gebrek. PSV en FC Groningen hebben belangstelling, terwijl ook Ajax wordt gelinkt aan de buitenspeler. Daarnaast azen verschillende clubs uit het buitenland op de veteraan. Naar verluidt kan Robben aan de slag in onder andere Turkije, Italië, Australië en de Verenigde Staten.

Volgens BILD valt het zeer te betwijfelen of de 35-jarige aanvaller zich binnenkort aansluit bij een club. Robben kampt nog steeds met blessures aan onder meer zijn bekken en schaambeen. De routinier heeft nog altijd te maken met pijntjes en zijn blessuregevoeligheid kan ervoor zorgen dat het einde van de loopbaan van Robben nabij is.

Trainer Mark van Bommel benadrukte in gesprek met Voetbalzone dat hij graag met Robben wil werken bij PSV. "Hij moet de beslissing maken, dat is heel simpel. Hij weet dat we hem er graag bij willen hebben en nu moeten we hem de tijd geven om daar een keuze over te maken. Ik ga ook geen druk op hem leggen om te forceren. Het is een belangrijke keuze voor hem, hij kan stoppen, hij kan doorgaan, hij kan naar een andere club gaan, hij kan naar ons komen. Hij zal ongetwijfeld veel aanbiedingen hebben."

 
Meer video's
 
1. Bundesliga
 
Bayern München
 
Arjen Robben

Poll
Verwacht jij dat Arjen Robben nog in de Eredivisie actief zal zijn als speler?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties