<
In de wandelgangen
Leicester City vraagt Manchester United om 90 miljoen
Woensdag, 19 juni 2019 om 12:00

Napoli maakt haast met de komst van Kostas Manolas. I Partenopei zijn bang dat Juventus er op het laatste moment met de verdediger van AS Roma vandoor zal gaan. (Il Roma)

Sassuolo heeft een eerste bod van AC Milan op Stefano Sensi afgewezen. Dit biedt kansen voor Internazionale, dat eveneens achter de middenvelder aanzit. (Sky Italia)

Manchester United schat de waarde van Harry Maguire op 45 miljoen euro. Leicester City wenst echter negentig miljoen te ontvangen voor de stopper, waardoor een akkoord nog niet in zicht lijkt. (ESPN)

Crystal Palace is bovendien ‘woedend’ na een bod van Manchester United op Aaron Wan-Bissaka. The Red Devils boden 40 miljoen euro plus 17 miljoen aan bonussen, maar Palace wil een vast bedrag van 50 miljoen plus bonussen zien. (The Sun)

Atalanta praat met Udinese over een overstap van Seko Fofana. De middenvelder van Le Zebrette moet naar verwachting vijftien miljoen euro kosten. (Sky Italia)

Atlético Madrid heeft zijn zinnen gezet op de komst van Alex Telles en heeft inmiddels een bod van 25 miljoen euro uitgebracht. FC Porto wenst echter veertig miljoen te ontvangen voor de linksback. (Record)

Poll
Denk jij dat Harry Maguire volgend seizoen bij Manchester United speelt?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties