Seuntjens tekent na mislukte flirt met NAC voor twee jaar bij concurrent
Woensdag, 19 juni 2019 om 18:14

Ralf Seuntjens vervolgt zijn loopbaan bij De Graafschap. De Superboeren melden woensdag dat de dertigjarige aanvaller een contract voor twee jaar heeft ondertekend. Seuntjens, die onlangs bij VVV-Venlo vertrok, doet hiermee een stapje terug, want zijn nieuwe werkgever speelt met ingang van volgend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie.

"De supporters zijn hier altijd fanatiek en wedstrijden op De Vijverberg zijn heel sfeervol. Dat wil ik komend seizoen graag zelf meemaken", reageert de kersverse aanwinst op de clubsite. "Daarbij spreken de ambities van de club om direct terug te keren naar de Eredivisie mij aan. Ik kan niet wachten om mijn eerste wedstrijd in het blauw-wit te spelen."

"Met de komst van Ralf hebben we een belangrijke speler binnengehaald", concludeert manager voetbalzaken Peter Hofstede. "Hij kent het klappen van de zweep en staat garant voor de nodige doelpunten. Met zo'n driehonderdtwintig wedstrijden aan ervaring en bijna honderd doelpunten overlegt Ralf uitstekende cijfers. We zijn blij dat hij de keuze voor onze club gemaakt heeft."

Seuntjens liet zijn contract met VVV begin mei in goed overleg ontbinden. Hierdoor miste de aanvaller de laatste twee competitiewedstrijden van de Limburgers. De aanwinst van De Graafschap speelde eerder voor RBC Roosendaal, FC Den Bosch en Telstar, alvorens hij in 2015 bij VVV neerstreek. Hij gaf aan graag naar NAC Breda te willen, maar de degradant liet reeds weten niets te zien in een samenwerking.

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Keuken Kampioen Divisie
 
De Graafschap
 
NAC Breda
 
VVV-Venlo

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties