Vitesse haalt eerste zomerse versterking op bij PSV
Woensdag, 19 juni 2019 om 19:11

Vitesse neemt Armando Obispo op huurbasis over van PSV, zo communiceert de club uit Arnhem woensdag via de officiële kanalen. Het betreft een huurdeal voor een seizoen. De twintigjarige verdediger, die de afgelopen jaren voornamelijk voor het beloftenelftal van PSV uitkwam, sluit zondag aan bij het elftal van trainer Leonid Slutsky.

Obispo is gelukkig met de tijdelijke verhuizing richting Arnhem. "Vitesse is doorgaans een goed georganiseerde en voetballende ploeg die altijd in de subtop meedoet. De ervaring leert dat jonge spelers in Arnhem de kans krijgen zich te ontwikkelen. Ik ga er alles aan doen om waardevol te zijn voor Vitesse. Daarmee hoop ik bij te dragen aan de ambitie van de club, namelijk het behalen van Europees voetbal."

"Armando is een talentvolle verdediger", weet technisch directeur Mo Allach te melden over de aanwinst van zijn club. "Hij krijgt bij ons de kans om zichzelf te laten zien en van waarde te zijn voor de club. Linksbenige verdedigers zijn schaars, dus ik ben blij dat we met Armando onze gewenste versterking hebben kunnen binnenhalen."

Jeugdinternational Obispo debuteerde in 2016 in het betaald voetbal, in een wedstrijd van Jong PSV tegen FC Dordrecht. Nog geen twee jaar later, in het kampioensjaar 2017/18, volgde zijn vuurdoop in de hoofdmacht van de Eindhovense club. Zijn verbintenis in het Philips Stadion loopt nog twee seizoenen door.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Vitesse
 
PSV

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties