Update: Neymar meldt zich week later dan gepland bij Paris Saint-Germain
Maandag, 15 juli 2019 om 11:10

Neymar heeft zich de woede van Paris Saint-Germain op de hals gehaald. De Braziliaanse superster werd maandag voor het eerst na de zomerstop verwacht op het trainingscomplex van de Franse grootmacht, maar schitterde uiteindelijk door afwezigheid. PSG heeft in een officieel statement aangekondigd maatregelen te zullen nemen.

Maandag begonnen de meeste spelers van PSG aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en ook Neymar werd door de Franse club verwacht op het trainingsveld. Van de Braziliaanse aanvaller was echter geen enkel spoor te bekennen, tot grote teleurstelling van PSG. "PSG kan bevestigen dat Neymar vandaag niet aanwezig was op de juiste plek en op de juiste tijd, zonder toestemming vooraf van de club. PSG betreurt de situatie en zal gepaste maatregelen nemen", schrijft men op de clubsite

Meer: PSG is drie dagen na puntverlies wel oppermachtig in het Stade Louis II | Neymar zet PSG voor het blok met Copa América én Olympische droom

De afwezigheid van Neymar mag nauwelijks een verrassing heten, daar de vedette zondagavond nog in Rio de Janeiro was om de Copa América-finale tussen Brazilië en Peru te bekijken. Neymar moest de Copa América zelf aan zich voorbij laten gaan vanwege een blessure, maar moedigde zijn teamgenoten gedurende het toernooi fanatiek aan.

Diverse internationale media speculeren dat Neymar met zijn wegblijven mogelijk een transfer probeert te forceren. De 27-jarige flankspeler wordt immers al maandenlang in verband gebracht met een vertrek uit Parijs. Neymar zelf zou wel heil zien in een terugkeer naar Barcelona, dat de Braziliaan twee jaar geleden voor 222 miljoen euro zag vertrekken naar PSG.

Update 15 juli 11.10 uur - Neymar meldt zich week later dan gepland bij Paris Saint-Germain
Neymar heeft zich maandagochtend op de burelen van Paris Saint-Germain gemeld, zo berichten verschillende Franse media. De Braziliaan werd eigenlijk een week geleden al in de Franse hoofdstad verwacht, maar liet toen tot grote frustratie van zijn werkgever verstek gaan. PSG liet daarna weten maatregelen te zullen treffen tegen zijn sterspeler, al is het nog niet duidelijk welke sanctie Neymar precies opgelegd krijgt. Technisch directeur Leonardo liet onlangs al wel doorschemeren dat er valt te praten over een vertrek van de dribbelaar als er een goed bod op tafel komt.

 
Meer video's
 
Ligue 1
 
Paris Saint-Germain
 
Neymar

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties