<
In de wandelgangen
Manchester United heeft opvolger Pogba op het oog
Woensdag, 10 juli 2019 om 12:00

Ole Gunnar Solskjaer heeft Paul Pogba verzocht om nog maximaal een jaar bij Manchester United te blijven. In deze periode kunnen Juventus en Real Madrid bovendien het geld verzamelen om de middenvelder te halen. (The Sun)

Sao Paulo heeft een bod uit Europa van twintig miljoen euro op Antony afgewezen. Het is niet duidelijk welke club interesse heeft in de aanvaller annex Braziliaans jeugdinternational. (Globoesporte)

Manchester United heeft al een opvolger van Paul Pogba op het oog. Als de middenvelder verkast, richt de grootmacht de pijlen op Christian Eriksen, die openstaat voor een uitgaande transfer bij Tottenham Hotspur. (Evening Standard)

Olympique Marseille heeft West Ham United een wellich interessant voorstel gedaan. Voor veertig miljoen euro én Javier Hernández mogen de Londenaren Florian Thauvin overnemen. (Diverse Franse media)

Tottenham Hotspur hoeft de komende tijd nog geen rekening te houden met een vertrek van Christian Eriksen. De Londenaren hebben nog geen officieel bod ontvangen voor de middenvelder. (The Guardian)

Barcelona gaat naast Matthijs de Ligt grijpen en focust zich daarom op Victor Lindelöf. De zaakwaarnemer van de verdediger van Manchester United erkent dat 'een grote Europese topclub' op zijn cliënt aast. (Mundo Deportivo)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties