Terugkeer Hirving Lozano biedt PSV hoop voor Champions League
Woensdag, 10 juli 2019 om 13:02

Hirving Lozano heeft de groepstraining bij PSV weer hervat. Volgens het Eindhovens Dagblad is de aanvaller op het trainingskamp in het Zwitserse Verbier aangesloten bij de selectie van trainer Mark van Bommel. De Mexicaan stond sinds april aan de kant, toen hij geblesseerd raakte aan zijn knie in de uitwedstrijd tegen Willem II.

Lozano kon door zijn knieblessure niet met Mexico meedoen in de Gold Cup. Bij de start van de voorbereiding was hij nog niet fit genoeg om mee te doen met de groepstraining en dus trainde hij apart van de groep. De 23-jarige aanvaller moest het oefenduels met FC Sion (0-0) en OGC Nice (2-3) nog vanaf de zijlijn bekijken, maar de kans is groot dat hij binnenkort zijn rentree maakt.

Meer: ‘PSV niet alleen in sportief opzicht in crisis: De Jong en Van Bommel botsen' | Kees Jansma verrast door ‘truttige tweet’ van PSV-directeur Toon Gerbrands

Woensdagmorgen keerde Lozano terug bij de groepstraining. Na een uur ging hij volgens het regionale dagblad individueel verder op het trainingsveld. Over zijn inzetbaarheid tegen FC Basel op 23 juli heeft PSV vooralsnog niets losgelaten. Met nog een kleine twee weken voor de boeg is het niet ondenkbaar dat de Mexicaan inzetbaar is in de tweede voorronde van de Champions League.

Lozano wordt al geruime tijd in verband gebracht met een vertrek bij PSV. Napoli zou de voornaamste kandidaat zijn om hem over te nemen. Voorlopig lijkt er niets concreets te spelen en is het goed mogelijk dat Van Bommel de komende weken gewoon over de international kan beschikken.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
PSV
 
FC Basel
 
Hirving Lozano
 
Mark van Bommel

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties