<
In de wandelgangen
Ron Jans kan trainersloopbaan nieuw leven inblazen
Woensdag, 10 juli 2019 om 21:00

Manchester City neemt José Cifuentes op korte termijn over van América de Quito. De jonge middenvelder wordt vervolgens meteen uitgeleend aan een Kroatische club om daar ervaring op te doen. (Radio Caravana)

Dennis Praet heeft er met Leicester City een optie bij. De middenvelder van Sampdoria werd in de afgelopen weken ook genoemd bij Arsenal, AC Milan en Valencia. (Sky Sports)

Ron Jans kan zijn trainersloopbaan nieuw leven inblazen. De ervaren oefenmeester is door Gerard Nijkamp, met wie hij eerder samenwerkte bij PEC Zwolle, gevraagd om trainer te worden bij FC Cincinnati. (De Stentor)

Atlético Madrid richt de aandacht op Thomas Meunier. Los Colchoneros hoopten in eerste instantie Nélson Semedo over te kunnen nemen van Barcelona, maar dit lijkt niet tot de mogelijkheden te behoren. (AS)

Marco Asensio moet de eerste zomeraankoop van Liverpool worden. De Champions League-winnaar heeft 75 miljoen euro over voor de middenvelder, die bij Real Madrid niet over een basisplaats beschikt. (El Desmarque)

Everton werpt zich op als kandidaat om Nicolas Pépé over te nemen van Lille. Technisch directeur Marcel Brands houdt tevens David Neres en Bertrand Traoré open als opties. (The Telegraph)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties