<
In de wandelgangen
Deceptie dreigt voor dure Christian Eriksen
Zondag, 14 juli 2019 om 15:00

Lille is Nicolas Pépé en zijn zaakwaarnemers beu. De aanvaller wil alleen naar Paris Saint-Germain, dat alleen in actie komt als Neymar wordt verkocht, en zijn zaakwaarnemers willen met iedere trainer spreken. (Le10Sport)

Arsenal wil het keepersgilde versterken met Josep Martinez. De doelman van Las Palmas voelt echter meer voor een binnenlandse transfer, naar bijvoorbeeld het eveneens geïnteresseerde Real Betis. (AS)

Het lijkt erop dat Christian Eriksen bij Tottenham Hotspur blijft. Er zijn momenteel geen clubs die kunnen voldoen aan de vraagprijs van circa zeventig miljoen euro voor de middenvelder. (the Guardian)

Kieran Tierney maakt mogelijk alsnog de overstap naar Arsenal. De Londenaren hebben het eerste bod op de linksback van Celtic en het nationale elftal van Schotland van 17 naar 27 miljoen euro verhoogd. (The Sun)

Philippe Coutinho ziet niets in een overgang richting Manchester United. De middenvelder annex aanvaller van Barcelona heeft een beter gevoel bij een transfer richting Paris Saint-Germain. (Daily Express)

Daniel Sturridge is binnenkort wellicht ploeggenoot van Mitchell Dijks bij Bologna. De Engelse aanvaller heeft een transfervrije status na zijn vertrek bij Liverpool. (Daily Express)

Poll
Denk jij dat Christian Eriksen deze zomer een transfer maakt?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties