<
In de wandelgangen
Real Madrid is gedecideerd en gaat verhuren
Maandag, 15 juli 2019 om 21:00

Andreas Cornelius staat op het punt om aan de slag te gaan bij Parma. Atalanta verhuurde de spits afgelopen seizoen aan Girondins de Bordeaux en doet hem nu voor 6,5 miljoen euro definitief van de hand. (La Gazzetta dello Sport)

Crystal Palace heeft de beste papieren om aan de haal te gaan met Adama Soumaoro. Lille OSC wenst twaalf tot vijftien miljoen euro te ontvangen voor de verdediger, die tevens begeerd wordt AS Monaco en Everton. (Voix du Nord)

Real Madrid wil Andriy Lunin wederom verhuren, met Real Betis als een serieuze kandidaat om hem tijdelijk over te nemen. De reservedoelman, die onder meer Thibaut Courtois voor zich moet dulden, werd afgelopen seizoen uitgeleend aan Legánes. (Marca)

Na een seizoen wil AS Roma Javier Pastore alweer lozen. De Romeinen willen de middenvelder betrekken in een overeenkomst met AC Milan over Suso. (La Repubblica)

RB Leipzig wil middenvelder Christopher Nkunku, eveneens gelinkt aan Arsenal, voor minder dan vijftien miljoen euro overnemen van Paris Saint-Germain. Daarnaast is de Duitse club bereid om 22 miljoen euro neer te leggen voor Everton-aanvaller Ademola Lookman. (Kicker)

RB Leipzig ziet wellicht ook een speler vertrekken tijdens deze transferperiode. FC Augsburg wil namelijk een eerste bod van vijf miljoen euro uitbrengen op doelman Yvon Mvogo. (Kicker)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties