Geblesseerde Lionel Messi twijfelgeval voor eerste LaLiga-duel in Bilbao
Maandag, 5 augustus 2019 om 12:31

Lionel Messi is niet van de partij tijdens de Amerikaanse oefentrip die Barcelona in de komende week onderneemt. De Catalaanse grootmacht maakt maandag via de officiële kanalen bekend dat de sterspeler een kuitblessure heeft opgelopen en in Spanje achter zal blijven om aan zijn herstel te werken.

Messi verscheen maandag voor het eerst na zijn vakantie op het trainingsveld en daar ging het meteen mis voor de aanvaller. De aanvoerder van Barcelona moest zich vanwege fysieke klachten al snel terugtrekken van de training en tests hebben uitgewezen dat hij een blessure aan zijn kuit heeft opgelopen.

Meer: Zoekend Barcelona begint vanavond wéér met nieuw middenveld | Twee verrassingen én De Jong in basiself Barcelona tegen Dortmund

Volgens verschillende Spaanse media staat er een herstelperiode van een à twee weken voor de door Messi opgelopen kwetsuur, waardoor hij mogelijk de start van het nieuwe seizoen in LaLiga aan zich voorbij zal moeten laten gaan. Athletic Club is over elf dagen in Bilbao de eerste tegenstander van de nieuwe voetbaljaargang.

Barcelona oefent in de Verenigde Staten twee keer tegen Napoli en neemt onder meer miljoenenaankopen Antoine Griezmann en Frenkie de Jong mee. Naast deze nieuwkomers krijgen ook talenten als Moussa Wagué, Riqui Puig, Carles Pérez en Abel Ruiz de kans om zich te laten zien.

 
Meer video's
 
LaLiga
 
Barcelona
 
Lionel Messi
 
Antoine Griezmann
 
Frenkie de Jong

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties