Uit de gratie geraakte Ajacied deelt vakantiefoto; Makkelie verschijnt op werk
Woensdag, 7 augustus 2019 om 23:28

Voetballers zijn anno 2019 meer dan ooit actief op social media. Topspelers als Memphis Depay, Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic geven bijna dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een kijkje in hun privé(leven). Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

De arbiters in het Nederlandse scheidsrechterskorps worden steeds uitgesprokener. Bas Nijhuis verschijnt regelmatig als gast in voetbaltalkshows, terwijl Danny Makkelie bijzonder bedrijvig is op Instagram. Makkelie neemt zijn ruim 2000 volgers regelmatig mee in zijn leven en dat levert leuke content op. Makkelie gaf zijn volgers maandag een kijkje in zijn werk als politieagent.

Dit bericht bekijken op Instagram

Nieuwe zakboeken politie 2019 / Wetteksten en strafvordering voor de Hulpofficier / #zakboekenpolitie #wettekstenvoordehulpofficier

Een bericht gedeeld door Danny (D.D.) Makkelie (@dannymakkelie) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Vandaag weer in het andere tenue ?????

Een bericht gedeeld door Danny (D.D.) Makkelie (@dannymakkelie) op

Voetbalminnend Nederland krijg door de actieve houding van Makkelie ook meer inzicht in het wel en wee van de Nederlandse scheidsrechters. Dinsdag stond er voor de arbiters van de KNVB een heuse spelregeltoets op het programma. Of alle scheidsrechters die toets met verve hebben doorstaan, is niet bekend.

Dit bericht bekijken op Instagram

Spelregeltoets // #spelregels

Een bericht gedeeld door Danny (D.D.) Makkelie (@dannymakkelie) op

Deze week kwam er een droom uit voor Harry Maguire. De Engelsman verkaste voor ongeveer 90 miljoen euro naar Manchester United en groeide daarmee in één klap uit tot de duurste verdediger aller tijden. De vrienden en familieleden van Maguire zijn in elk geval klaar voor het nieuwe avontuur van de stopper op Old Trafford.

Dit bericht bekijken op Instagram

The boys are ready for Old Trafford ????

Een bericht gedeeld door Harry Maguire (@harrymaguire93) op

Het was afgelopen maandag feest in huize Van der Vaart. Estavana Polman, tophandbalster én de vriendin van Rafael van der Vaart, vierde namelijk haar 27ste verjaardag.

Dit bericht bekijken op Instagram

Happy birthday my big love ?? ? #truelove #topvrouw #topmoeder #nononsense

Een bericht gedeeld door Rafael van der Vaart (@rafaelvdvaart) op

Ook Daniëlle van de Donk verjaarde deze week: de Oranje Leeuwin blies maandag 28 kaarsjes uit.

Dit bericht bekijken op Instagram

28 it is ?? #rimpelszijneral

Een bericht gedeeld door Daniëlle van de Donk (@daniellevddonk) op

Napoli en Barcelona spelen donderdag in het Hard Rock Stadium in Miami een vriendschappelijke wedstrijd tegen elkaar. Napoli's Dries Mertens zal ongetwijfeld fit aan de aftrap verschijnen na een zeer comfortabele reis vanuit Italië.

Dit bericht bekijken op Instagram

??Miami

Een bericht gedeeld door Dries Mertens (@driesmertens) op

Aan de kant van Barcelona is sterspeler Lionel Messi niet meegereisd naar de Verenigde Staten. De Argentijn kampt met een kuitblessure en is daarom achtergebleven in Spanje. Luis Suárez heeft de reis naar Amerika wél gemaakt en heeft de verjaardag van zijn dochertje daardoor op afstand moeten vieren.

Dit bericht bekijken op Instagram

MUY FELIZ CUMPLEAÑOS a la princesa de la casa!!! Gracias por hacernos los papás más felices del mundo cada día y que estemos orgullosos de la HIJA HERMOSA que tenemos ???????????? TE AMAMOS PRINCESA???#DELFI #9AÑITOS #nocrezcasmas @sofibalbi

Een bericht gedeeld door Luis Suarez (@luissuarez9) op

Tot slot: wat gaat er gebeuren met Benjamin van Leer? De doelman staat nog altijd onder contract bij Ajax, maar lijkt inmiddels in de pikorde zelfs voorbijgestreefd door de negentienjarige Dominik Kotarski. Van Leer behoorde niet tot de wedstrijdselectie van Ajax voor de Champions League-wedstrijd tegen PAOK Saloniki en plaatste enkele dagen geleden doodleuk een vakantiefoto met vriendin Lieke Martens. Van Leer heeft nog een doorlopend contract bij Ajax, maar het is niet ondenkbaar dat hij nog deze zomer vertrekt uit Amsterdam.

Dit bericht bekijken op Instagram

????Thanks voor de leuke weken, tot snel!?? ???? Makasih untuk minggu2 indah dan sampai jumpa sayang!??

Een bericht gedeeld door Benjamin van Leer (@bvanleer1992) op

 
Meer video's

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties