<
In de wandelgangen
Sporting vraagt AC Milan om 40 miljoen plus André Silva
Maandag, 12 augustus 2019 om 15:00

David Beckham zoekt nog naar een trainer voor Inter Miami. De naam van David Moyes, die zonder werk zit na zijn vertrek bij West Ham United, staat op een shortlist bij de Amerikaanse club. (Daily Mirror)

Celtic kan binnen afzienbare tijd een telefoontje van Zenit Sint-Petersburg verwachten. De Russische club heeft een bedrag van veertien miljoen euro over voor James Forrest, die na een overstap circa 80.000 euro per week kan gaan verdienen. (Daily Record)

AC Milan is in de markt voor Bruno Fernandes. I Rossoneri moet André Silva én veertig miljoen euro bieden om de middenvelder over te nemen van Sporting Portugal. (Tuttosport)

Luca Pellegrini gaat Juventus direct op huurbasis verlaten. Cagliari, dat de vleugelverdediger vorig seizoen ook van AS Roma huurde, neemt hem tijdelijk over van la Vecchia Signora. (Goal)

NAC Breda wil zich deze maand nog versterken met een centrale verdediger en een vleugelaanvaller. De komst van Glenn Middleton van Rangers viel op het laatste moment in het water, doordat hij voor Hibernian koos. (BN DeStem)

Overigens moet NAC ook nog rekening houden met het vertrek van Anouar Kali, wiens zaakwaarnemer bezig is een nieuwe club te vinden. Ook Jurich Carolina, Marwin Reuvers en Bodi Brusselers komen niet in de plannen voor. (BN DeStem)

Poll
Zou jij Bruno Fernandes een goede aanwinst vinden voor AC Milan?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties