FC Twente is zomeraanwinst lang kwijt: 'Dit komt heel hard aan'
Maandag, 12 augustus 2019 om 16:09

FC Twente maakte onlangs melding van de komst van José Matos, die een seizoen lang wordt gehuurd van het Spaanse Cádiz. Het is echter de vraag of de Spaanse linksback nog in actie zal komen namens de Tukkers, aangezien hij zaterdag een zware knieblessure heeft opgelopen in de wedstrijd tegen FC Groningen.

"José heeft vanmiddag in een emotioneel betoog afscheid genomen van de spelers", reageert technisch directeur Ted van Leeuwen via de officiële kanalen van zijn club. "José heeft in de paar weken dat hij bij de club was een fantastische indruk gemaakt op de groep. Zowel binnen als buiten het veld is het een geweldige jongen, hij is graag gezien in de groep. Dat hem dit overkomt komt heel hard aan. Ook bij de spelersgroep heeft zijn blessure een grote indruk achtergelaten."

Matos maakte in de in 1-1 geëindigde seizoensopener van FC Twente tegen PSV een prima indruk en afgelopen weekend werd er ook met 1-3 gewonnen van FC Groningen. De zware blessure van de verdediger in een duel met Ritsu Doan is echter een flinke domper op die overwinning. Matos is inmiddels teruggereisd naar Spanje, waar hij bij Real Madrid zal gaan revalideren.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
FC Twente
 
José Joaquín Matos García

Poll
Denk jij dat FC Twente het wegvallen van José Matos op weet te vangen?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties