FC Utrecht bindt 'voetbalicoon' Sneijder: 'Helaas speelde hij hier nooit'
Maandag, 12 augustus 2019 om 17:06

Wesley Sneijder heeft zondagmiddag voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle een contract bij FC Utrecht getekend, al zal de 35-jarige middenvelder niet als voetballer te bewonderen zijn in de Galgenwaard. Sneijder zal de thuisduels in het seizoen 2019/20 vanuit zijn eigen skybox bekijken, waardoor hij toetreedt tot de Business Club van de Eredivisionist uit Utrecht.

"Mijn liefde voor de stad Utrecht is groot en ik heb een heel goede band met Frans van Seumeren (eigenaar van FC Utrecht, red.)", verklaart Sneijder op de website van de mede-koploper in de Eredivisie. "We hebben het er altijd over gehad om bij elkaar te komen en nu hebben we de daad bij het woord gevoegd. Ik kijk uit naar een mooi seizoen in Stadion Galgenwaard!"

Meer: Recordinternational Wesley Sneijder zet punt achter loopbaan

"Geweldig dat een voetbalicoon als Wesley zich verbindt aan FC Utrecht Business", reageert Van Seumeren met het nodige enthousiasme op de samenwerking met Sneijder op zakelijk gebied. "Helaas heeft Wesley nooit voor FC Utrecht gevoetbald, maar dat hij zich nu zakelijk aan de club verbindt vervult me met trots!"

Sneijder gaf zijn spelersloopbaan gestalte bij Ajax, waarna avonturen volgden bij Real Madrid, Internazionale, Galatasaray en OGC Nice. De recordinternational van het Nederlands elftal, 134 caps, zit zonder werkgever na zijn recente vertrek bij Al-Gharafa. Het is onduidelijk of Sneijder zijn spelerscarrière een vervolg geeft.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
FC Utrecht
 
Wesley Sneijder

>
Eredivisie
FC Utrecht
3
1
PEC Zwolle
Zondag, 11 augustus 2019 om 16:45
Poll
Zie jij Wesley Sneijder nog bij een club spelen?
Ja
Nee
Meer nieuws
   
06:41
06:41
'Waarom zou ik niet weer voor Oranje kunnen spelen?'
0
   
06:00
06:00
Quincy Promes duikt studio in; Justin Kluivert ontvangt hoog bezoek
0
   
02:30
02:30
Viergever over fitheid PSV: 'Je ziet ook vandaag dat jongens er doorheen zaten'
3
   
02:15
02:15
Baumgartl over PSV-target González: 'Ik denk niet dat Stuttgart hem laat gaan'
0
   
02:00
02:00
Gakpo over 3-0: 'De uitslag was terecht, we hadden nog meer kunnen scoren'
0
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties