<
In de wandelgangen
Gareth Bale ziet kansen op vertrek in november
Dinsdag, 13 augustus 2019 om 11:50

Juventus heeft Philippe Coutinho aangeboden gekregen. De Italiaanse topclub besloot echter niet toe te happen, omdat men op zoek is naar spelers met andere kwaliteiten. (Sky Italia)

Napoli wil tot een akkoord komen met Real Betis. De Italiaanse topclub heeft meer dan gemiddelde belangstelling voor verdediger annex Algerijns international Aïssa Mandi. (Divrese Italiaanse media)

Gareth Bale heeft zich er bij neergelegd dat hij nog minimaal tot november bij Real Madrid moet blijven. De transferwindow in China gaat dan pas weer open en de Welshman verwacht dat er verder geen clubs meer zullen komen. (Daily Mail)

Besiktas kijkt in de Serie A rond voor aanvallende versterlingen. Zo is Khouma El Babacar een optie, al kan de aanvaller van Sassuolo ook ingaan op aanbiedingen van andere Italiaanse clubs. (Fanatik)

AC Milan is dicht bij de komst van Dani Olmo, die voor dertig miljoen euro moet overkomen van Dinamo Zagreb. Het management van de middenvelder was maandag in Noord-Italië om over een transfer te praten. (Sky Italia)

De roodzwarte club uit Milaan wil daarnaast Ante Rebic aantrekken. De aanvaller, die volgens Eintracht Frankfurt veertig miljoen euro kost, kan echter alleen worden aangetrokken als men enkele uitgaande transfers realiseert. (Sky Italia)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties