'PSG vraagt Real Madrid in onderhandelingen om 'anti-Neymar''
Woensdag, 14 augustus 2019 om 14:07

Barcelona zat dinsdag voor het eerst rechtstreeks om de tafel met Paris Saint-Germain om een transfer van Neymar te bespreken. Aartsrivaal Real Madrid geeft zich echter ook nog niet gewonnen in de strijd om de superster en volgens verschillende media uit Frankrijk en Spanje heeft de Koninklijke in de afgelopen dagen contact gehad met Leonardo, de technisch directeur van PSG.

Onder meer Téléfoot, Marca en AS berichten woensdagmiddag dat de Braziliaanse sportbestuurder Real Madrid om Vinícius Júnior en een flink bedrag heeft gevraagd in ruil voor Neymar. Leonardo zou bijzonder gecharmeerd zijn van zijn negentienjarige landgenoot, die hij volgens AS vanwege zijn potentieel en voorbeeldige gedrag buiten de lijnen zelfs zou beschouwen als de ‘anti-Neymar’.

Meer: ‘Real heeft geduld en mikt op nieuw ‘Hazard- en Courtois-scenario’’ | ‘Neymar ziet mogelijkheid om PSG te verlaten uit zicht verdwijnen’

Trainer Zinédine Zidane wilde onlangs niet te veel kwijt over de mogelijke komst van Neymar.

Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez heeft Leonardo echter meteen laten weten dat een dergelijke deal niet tot de mogelijkheden behoort. De preses beschouwt Vinícius als een belangrijke speler voor de toekomst, die onder geen beding mag vertrekken. De jongeling zelf heeft bovendien al meerdere keren laten weten graag naast Neymar te willen spelen, wat niet tot de mogelijkheden behoort als zij voor elkaar geruild worden.

PSG zou ook Luka Modric graag willen betrekken in een eventuele deal voor Neymar, maar de Kroaat lijkt zelf geen trek te hebben in een verhuizing naar het Parc des Princes. Barcelona heeft daarnaast vooralsnog de beste papieren in handen: Neymar heeft een voorkeur voor een terugkeer naar het Camp Nou en zal pas als PSG er niet uitkomt met de Catalanen zijn vizier richten op een verhuizing naar het Santiago Bernabéu.

 
LaLiga
 
Real Madrid
 
Paris Saint-Germain
 
Barcelona
 
Neymar

Poll
Denk jij dat Vinícius Júnior in de toekomst een belangrijke speler zal worden bij Real Madrid?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties