Update: 'FC Twente pikt tijdelijke vervanger Matos op bij Feyenoord'
Donderdag, 15 augustus 2019 om 14:07

FC Twente heeft het oog laten vallen op Calvin Verdonk, zo meldt Voetbal International woensdagavond. De club uit Enschede ziet in de 22-jarige linksback van Feyenoord de vervanger van José Matos, die een zware knieblessure opgelopen heeft.

Matos kwam niet ongeschonden uit de uitwedstrijd tegen FC Groningen. Het is de vraag hoe snel de huurling weer inzetbaar is, maar FC Twente verwacht een lange herstelperiode. "José vertrekt vandaag naar Spanje waar hij zal worden behandeld en bij Real Madrid gaat revalideren", meldde de promovendus.

Verdonk komt bij Feyenoord amper aan spelen toe, omdat hij zowel Ridgeciano Haps als Tyrell Malacia voor zich moet dulden. Een vertrek van de verdediger uit De Kuip lijkt daardoor bespreekbaar. Feyenoord verhuurde de verdediger eerder aan PEC Zwolle en NEC.

Een jaar geleden keerde Verdonk terug bij Feyenoord, waar hij tot achttien officiële wedstrijden kwam. FC Twente versterkte zich eerder op huurbasis met Rafik Zekhnini, Keito Nakamura, Giorgi Aburjania en Matos werden eerder gehuurd door FC Twente. Julio Pleguezuelo, Lindon Selahi, Emil Berggreen en Paul Verhaegh genoten een transfervrije status.

Update 15 augustus 14.07 uur - 'FC Twente pikt tijdelijke vervanger Matos op bij Feyenoord'
Calvin Verdonk speelt de komende maanden op huurbasis voor FC Twente, zo weten het Algemeen Dagblad en TC/Tubantia donderdagmiddag te melden. Verdonk is de beoogde opvolger van José Matos, die vanwege een zware blessure maandenlang uit de roulatie is. De linksback heeft zelf gekozen voor een korte verhuurperiode, omdat Verdonk in januari een avontuur in de Verenigde Staten wil aangaan.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
FC Twente
 
Feyenoord

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties