<
In de wandelgangen
Paris Saint-Germain biedt Juventus tachtig miljoen euro
Maandag, 19 augustus 2019 om 12:00

Bij Juventus werkt men momenteel hard aan een oplossing voor de uitzichtloze situatie van Daniele Rugani. AS Monaco en AS Roma hebben belangstelling, terwijl la Vecchia Signora geprobeerd heeft hem te ruilen voor Juan Miranda van Barcelona. (Corriere di Torino)

Atalanta is de onderhandelingen met Grêmio over Luan begonnen. De aanvaller, eerder in verband gebracht met Barcelona, moet de voorste linie van la Dea van nieuwe impulsen voorzien. (Globo Esporte)

Met Paris Saint-Germain zit een volgende Europese topclub achter Paulo Dybala aan. Les Parisiens zouden een bedrag van tachtig miljoen euro overhebben voor de aanvaller van Juventus. (Diverse Italiaanse media)

FC Den Bosch heeft de komende dagen Ryan Mmaee en Daudè van der Kust op proef. Het tweetal, beide transfervrij, krijgt tot donderdag om een contract af te dwingen in De Vliert. (Brabants Dagblad)

Manchester United wil voorkomen dat Eric Bailly volgende zomer transfervrij vertrekt. Om die reden zijn the Red Devils van plan om de Ivoriaanse verdediger een nieuw contract aan te bieden. (The Sun)

Ashley Cole heeft een punt achter zijn imposante loopbaan gezet, maar blijft vermoedelijk in de voetballerij actief. Chelsea wil de oud-verdediger in een nog onbekende rol aan zich binden. (Daily Mail)

Poll
Denk jij dat Paulo Dybala deze zomer gaat vertrekken bij Juventus?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties