'Daniel Sturridge arriveert op vliegveld Istanbul; overgang in afrondende fase'
Maandag, 19 augustus 2019 om 23:04 • Jeroen van PoppelLaatste update: 23:06

Daniel Sturridge staat inderdaad voor een transfer naar Trabzonspor, zo meldt TRT Spor. De 29-jarige aanvaller arriveerde maandagavond op het vliegveld in Istanbul en deed zijn best om ongezien weg te komen, maar werd toch gespot door het medium. De Brit gaat naar verwachting spoedig een lucratieve verbintenis ondertekenen.

Trabzonspor hoeft geen transfersom te betalen, want Sturridge zit na zijn vertrek bij Liverpool deze zomer zonder club. De spits wordt al langere tijd in verband gebracht met Trabzonspor en eerder maakte ook ESPN al melding van de op handen zijnde overgang van Sturridge. Volgens het televisienetwerk ligt er een tweejarig contract klaar voor de Engelsman bij de Storm van de Zwarte Zee.

Sturridge stond sinds januari 2013 onder contract bij Liverpool, dat hem destijds voor vijftien miljoen overnam van Chelsea. In zes jaar, waarin hij meer dan eens te maken kreeg met blessureleed, speelde de 26-voudig Engels international 160 officiële wedstrijden, waarin hij 68 keer scoorde. Eerder deze zomer werd Sturridge al gelinkt aan Fenerbahçe en Aston Villa, terwijl ook meerdere clubs uit de Championship geïnteresseerd zouden zijn.

 
Spor Toto Süper Lig
 
Trabzonspor
 
Liverpool
 
Daniel Sturridge

Poll
Is Trabzonspor een goede club voor Daniel Sturridge?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties