Achahbar duikt op in Keuken Kampioen Divisie: 'Ik sta overal voor open'
Dinsdag, 20 augustus 2019 om 15:01 • Yanick Vos

Anass Achahbar vervolgt zijn loopbaan mogelijk bij FC Dordrecht. De aanvaller zit zonder club en traint voorlopig mee met de club uit de Keuken Kampioen Divisie. Achahbar is clubloos nadat zijn contract bij NEC eerder deze zomer werd ontbonden. "Goede spelers zijn altijd welkom", laat trainer Claudio Braga weten in gesprek met RTV Rijnmond.

Achahbar houdt in eerste instantie zijn conditie op pijl bij de Schapenkoppen. "Ik ben voor negentig procent fit. Ik sta overal voor open." Tegenover de regionale zender sluit hij niet uit dat hij het seizoen afmaakt in Dordrecht. "Het is een heerlijke ploeg om mee te voetballen. Allemaal jonge gasten. De trainer ken ik ook al een lange tijd, dus ik sluit niets uit. Op dit moment wil ik ook weer met plezier spelen. Dat is ook een reden waarom ik hier bij FC Dordrecht ben aangesloten."

Achahbar werd lange tijd gezien als een groot talent bij Feyenoord. Hij wist niet uit te groeien tot een vaste basisspeler en zijn periodes bij PEC Zwolle en NEC verliepen teleurstellend. "Ik denk dat daar genoeg over is gezegd. Ik denk dat er genoeg tijd nog is om alsnog een mooie carrière te hebben. Wat er allemaal mis is gegaan neem ik mee als bagage en kan ik meegeven aan die jonge jongens hier'', aldus de 25-jarige aanvaller, die met zijn leeftijd een van de meest ervaren spelers is. "Dat is heel gek om te horen", aldus Achahbar. "Ik ben de oudste veldspeler hier bij Dordrecht."

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

 
Keuken Kampioen Divisie
 
FC Dordrecht
 
Feyenoord
 
NEC
 
PEC Zwolle

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties