<
In de wandelgangen
Dybala moet nog vier maanden geduld hebben
Dinsdag, 10 september 2019 om 10:30

Dries Mertens heeft een aflopend contract bij Napoli en een akkoord over een nieuwe verbintenis hangt niet in de lucht. Dalian Yifang wil profiteren van zijn situatie en hoopt de Belg in januari naar China te halen. (Calciomercato)

De eventuele komt van Mertens betekent waarschijnlijk het einde van Yannick Carrasco bij Dalian Yifang. De Belgische aanvaller mag vertrekken en staat in de belangstelling van Arsenal. (The Sun)

Paulo Dybala kan Juventus in januari verlaten. Paris Saint-Germain en Tottenham Hotspur hebben nog altijd interesse en werken achter de schermen aan de komst van de Argentijnse aanvaller. (Tuttosport)

Chelsea wil Emerson belonen met een nieuw contract. De Italiaans international heeft onder manager Frank Lampard een basisplaats veroverd en kan zijn tot medio 2022 doorlopende contract opwaarderen. (Daily Express)

Kalvin Phillip heeft een nieuw vijfjarig contract getekend bij Leeds United. In de verbintenis is een clausule opgenomen waardoor hij kan vertrekken als de club er niet in slaagt om te promoveren naar de Premier League. (Football Insider)

Arek Milik werd de afgelopen maanden veelvuldig gelinkt aan een vertrek bij Napoli. Zover komt het niet, want de Poolse spits gaat zijn tot medio 2021 lopende contract verlengen. (Il Mattino)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties